Korfbalvereniging Togo stelt zich voor.

 

Als u hier klikt, kunt u de biref in pdf downloaden.

 

 

Op vrijdag 12 april 2019 organiseert korfbalvereniging TOGO in samenwerking met De Zuidwesthoek de Koningsspelen 2019. Wij (TOGO) zijn erg blij dat we deze ochtend mogen organiseren en we willen ons graag even voorstellen.

 

TOGO is een gezellige korfbalvereniging uit Goes waar presteren en plezier samen gaat. Wij sporten met (jeugd)teams in allerlei leeftijdscategorieën op Sportpark ’t Schenge. Naast de reguliere teams, hebben we ook een groep Kruumels (2 en 3 jaar, Kangoeroe’s (4 en 5 jaar) en een recreantengroep (ouderen/senioren). Onze jongste leden leren de korfbalsport spelenderwijs. Dat houdt in dat zij spelletjes doen waarin de bal en mand een rol spelen.

 

Bij de Koningsspelen 2019 komen we langs op jullie school De Zuidwesthoek om een circuit van deze spellen te organiseren. Naast de spellen hebben we muziek, gezelligheid en natuurlijk wat lekkers. Laten er net als andere jaren een leuke ochtend van maken!

 


KV TOGO heeft er veel zin in om jullie te zien bij de Koningsspelen 2019!

 


Kun je niet wachten tot 12 april? Dan mag je natuurlijk al eerder langskomen bij ons korfbalveld. Kijk dan snel op de website www.kvtogo.nl voor meer informatie of mail naar onderstaand mailadres.

 

TOGO is meer! Binnen de vereniging is er een enthousiaste activiteitencommissie die elk seizoen een heleboel leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Voorbeelden hiervan zijn: poolparty’s, feestavonden, dropping, jeugdactiviteiten, Afsluitdag en als klap op de vuurpijl het jaarlijkse TOGO-Jeugdkamp.

 

De ledenwerfcommissie van kv TOGO,

Suzan Zegers, Maaike Ponjee, Marlies Hoogerheide, Tessa Gommers, Maja van Belzen

 


Website: www.kvtogo.nl
Facebook: /kvTOGO
Instagram: @kvTOGO